sofiaskoog

Alla inlägg under april 2013

Av Sofia Skoog - 9 april 2013 15:19

Idag har det inte hänt så mycket, blev en promenad innan iaf i det fina vädret :) handlade även lite, hade ju ingen torsk hemma o vi ska ju ha torsk idag så det fick jag snällt handla! Fick hem papper innan om att vi fått en dagis plats, dock inte första alternativet men vad gör det ? Ska se vad mannen säger när han kommer hem :)
Blir nog en lång promenad senare med aen duschen och även bada conrad.

Love S

Av Sofia Skoog - 9 april 2013 08:05

Tisdag idag o idag ska jag förmodligen leka med Elin o Leo :) Conrad var jätte kinkig igår kväll när han skulle sova gick inte som jag ville men tillslut komma mannen o räddade mig o sövde honom <3 Sen sov han ganska bra hela natten tills klockan blev 7 :)
Ska nog ta o slänga in en tvätt nu medans conrad sover igen!

Love S

Av Sofia Skoog - 8 april 2013 21:48

Jaa trött så in i helskotta är jag.. vart trött hela kvällen o skulle mer ån gärna vilja gå o sova nu eftersom det lär bli ännu en dålig natt som vanligt -.- Jag längtar till den dagen han somnar runt 7-8 och vaknar sen runt 7-8 då kommer jag bli så lycklig och vara positivare antar jag! Snälla snälla gör så den dagen kommer snabbt.

Love S

Av Sofia Skoog - 8 april 2013 17:53

Dagen började med att tiden gick så grymt sakta sen bestämde jag med my att jag skulle komma bort dit senare och så skulle vi gå en promenad! Men först så skulle conrad äta o jag diska upp lite och så skickade mannen att han ville ha en keps så jag gick snällt till andra sidan samhället och lämnade en keps till honom sen hem o gav conrad mat sen gick jag till My och på vägen dit började det snöa lite, men som tur var så var det inte alls mycket! :)
Blev lite kaffe innan vi tog en liten promenad tillsammans med Selma o Amar, mycket trevligt.
Nu sitter jag bara här o glor lite får se om jag kanske smiter ut på en promenad till ? Jaa jag vet inte men ganska skönt nu när det är så fint väder ute :)

Det märks ju iaf att conrad älskar när hans far kommer hem haha helt galen blir han o skrattar nästan hela tiden <3



Funderar på att testa lchf men va faan jag älskar ju ris o potatis hur ska jag överleva ? Men jaa har iaf bestämt att börja nästa vecka kanske och sen se hur länge jag klarar av det, röra på mig ännu meeeer och hoppas att vågen visar neråt jätte jätte mycket :D Ja vi får se hur jag gör med allt, det återstår o ser nästa vecka helt enkelt haha

Love S

Av Sofia Skoog - 8 april 2013 07:59

åter tillbaka, idag vet jag inte vad som händer ska iaf ta mig en lång promenad när conrad har vaknat och ätit igen :)
Måste diska idag med, som alla andra dagar! Helgen har vart bra, fått vila ordentligt och det behövdes för skit ungen vaknade 100 gånger inatt -.- tillslut blev jag så trött på detta så jag gick in i hans rum och så sov vi där istället och det gick väl kanske lite bättre, kanske är det så att han inte längre tycker om sin säng ? den är för trång ? haha

jaa vi får väl se hur det går inatt!

Åh vad jag längtar till värmen :) Snön har inte kommit hit ännu iaf så vi hoppas den håller sig borta iaf till December!

Så skönt när solen lyser ute och den varmer så gott :) Så man slipper ha på sig en massa kläder på både mig o conrad! Väntar på att tandläkarn ska ringa måste avboka då jag inte har råd att gå dit just nu haha iofs så överlever jag är ju inget viktigt att göra där nu idag ändå så! Nej får väl se om Elin o Leo kanske vill leka ? :)
Ta hål i mitt öra, har kommit fram till att jag vill ha minst 3-4 hål till så får ta o beställa hem lite öronhängen sen nån dag tror jag allt!


Nej ska väl göra mig lite mer kaffe och andas lite innan det är dags att göra alla måsten.
Love S


:D

Av Sofia Skoog - 7 april 2013 11:44

Idag ska vi hämta hem vår lille pajk som spenderat helgen hos min faster :) Saknat honom, men samtidigt har det vart ganska skönt! Ikväll kommer mannens lilla bror med tjej hit på middag, ska bli mycket trevligt :)
Ska väl börja plocka lite här hemma nu då så det ser hyffsat ut haha sen blir det duschen innan vi åker till gislaved!

Har så mycket funderingar på vad jag vill göra efter mammaledigheten, vet inte om jag vill plugga längre helst vill jag ju jobba, så jaa vi får väl se om jag hittar nått jobb tror nog det blir bäst så :) så håll nu alla tummar o tår att jag har sån tur att jag får jobb i november :)
Nej fixa lite här hemma var det ja!

Love S

Av Sofia Skoog - 6 april 2013 10:09

Suttit o kollat på hus och bara drömt mig bort! ååh vad jag vill flytta till hus nu alltså, vilken frihet det blir.

Hittat massa fina hus dock inte här men uppe i vårt vackra Dalarna men dit vill ju självklart mannen inte flytta bläää, men jag förstår han, han har ju faktiskt sitt jobb här! Men jag hade gärna flyttat dit pga av att jag älskar dalarna har ju vart där så mycket varje sommar t ex :) Sen har jag ju både Farmor och Emelie där <3
Men men så äre ge mig ett jobb någon så vi kan flytta till hus :D sen vill jag fortf gärna ha körkort så jag kan ta bilen och dra mig upp till dalarna och hälsa på, sen vidare mot märsta med kanske ? :D
Jaa jag får väl fortsätta att drömma mig bort haha

hoppas iaf att det blir dalarna i sommar tillsammans med mannen o Conrad <3

Nej ska väl fortsätta drömma mig bort men först slänga i en tvätt i maskinen tror jag.

Love S

Av Sofia Skoog - 6 april 2013 07:52

Lördagen är här och solen lyser där ute :) Sovit ganska bra inatt, så ska väl inte klaga. Vet iinte alls vad som händer idag kanske blir en sväng upp till svärmor, får se :)
Tänk om jag bott nära älskade Emelie då hade jag kunnat gå dit o dricka kaffe i det fina vädret! Me miss you <3
Snart dags för lite frukost kanske? Vet inte riktigt vad jag är sugen på haha men blir väl ägg o knäckemacka kanske, ja vi får se :)

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards