sofiaskoog

Alla inlägg under april 2013

Av Sofia Skoog - 22 april 2013 21:50

Conrad verkar inte vilja sova så jag får väl snällt sitta uppe ett tag till! När man inte får sova ordentligt så vill man ju gärna gå o sova tidigt men det vill inte conrad, blää!
Var på bvc idag o conrad hade gått upp 800 g på en månad, stora killen <3 Så mannen vann gissa vikt tävlingen idag ;)
Efteråt blev det en liten promenad med Elin o Leo, alltid lika trevligt att umgås med dem <3 tror nog även att det snart är dags för att hälsa på Kristina o Stefan saknar dem allt för mycket! Kanske i helgen? Ja vi får se när jag hinner o när dem kan :)
Ne forts kolla tvn tills jag får sova

Love S

Av Sofia Skoog - 22 april 2013 08:00

Som ni alla kanske vet så är måndagen tillbaka och som det ser ut nu blir det nog en grå o tråkig måndag! Ska iaf till bvc idag o se vad Conrad väger, se vem som vinner mellan mig o mannan ;) blir en promenad med antar jag! Trött idag med får se när conrad vaknar till liv, det blir nog snart. Somnad själv till här på soffan så snart är det dags för kaffe o lite frukost tror jag allt :)

Love S

Av Sofia Skoog - 21 april 2013 16:17

Underbart väder ute idag :) Jag o mannen har varit lata o kollat film men snart ska jag bege mig ut på en promenad i det fina vädret :) Mannen är iväg hos en kompis o hälsar på med Conrad så det blir en promenad i min ensamhet men vad gör det!

Helgen har vart jätte bra och jag längtar redan till nästa helg, älskar helgerna när jag får spendera dem tillsammans med min man <3

Jag måste även ta tag i mitt liv nu, allvarligt vad jag fuskar med allt och det hjälper ju inte mig med att gå ner i vikt precis! Skärpning.. Nej dags att verkligen ta tag i mitt liv på riktigt hoppas verkligen jag fixar detta nu! Inte så lätt att starta på det nya livet när man är trött hela tiden, när man knappt får sova nått.. Men ska verkligen försöka kämpa emot allt nu för nu är det fan dags att bli lite smalare och snyggare och positivare :D Helst skulle jag vilja ha samma kropp som jag hade när jag träffade Tony men det lär väl ta 100 år innan jag får tillbaka den haha 
Så nu snart är det dags för min promenad eller om jag tar mig en cykel tur ? när jag ändå har en cykel ståendes här haha jaa snart dags att lämna tillbaka den kanske till Elin så hon vet vart hon har den ;)
Nej det får bli en cykel tur!

Love S

Av Sofia Skoog - 21 april 2013 07:25

Åh vad jag älskar nybäddade sängar o nu är alla sängar nybäddade här hemma :) Har vårat nya påslakan på, awesome är det haha
Idag händer det väl inte så mycket ska väl iaf ta mig en promenad i det fina vädret slänga lite flaskor kanske? Ja vi får se ut ska jag iaf! Nej väntar på att mannen ska spela klart sin match sen är det dags för frukost o kaffe, underbart! :)

Love S

Av Sofia Skoog - 20 april 2013 09:58

Blir en sväng till ullared idag ja :) ska bli skönt att åka iväg bara jag o mannen för det behöver jag, lite egen tid med min underbara man <3 Conrad ska hem till sin mormor o moster medans vi är där! Får väl se hur mycket folk det är haha

Älskar min lilla familj ni är mitt allt <3
Love S

Av Sofia Skoog - 20 april 2013 08:12

Mår så dåligt över att jag inte kan tjäna mina egna pengar o köpa saker när jag behöver det! Det är så långt kvar till oktober o det är ju inte ens säkert att jag har jobb efter mammaledigheten -.- känns så dumt att mannen ska behöva betala allt!
.... blä på allt

Av Sofia Skoog - 19 april 2013 07:19

Äntligen är fredagen här :) inatt var conrad rätt så duktig igen han vaknade vara en gång <3
Nu ligger han o sover igen och jag ska fixa lite innan vi drar till värnamo, nu är det ju inte att bara åka längre måste tänka på en massa! Precis ätit av mannens goda mackor han bakade igår muuums, min man kan han :) nej kanske ska ta tag i allt nu istället för att sitta här på mitt feta arsle

Love S

Av Sofia Skoog - 18 april 2013 06:05

Jag blir så ledsen när han inte kan sova en helnatt utan att vakna... Nu när han vart duktig på att sova två hela nätter så fortsätter det inte så men jag visste väl att det var för bra för att vara sant men nån jävla gång är det väl ändå dags för han att sova hela nätterna!? Nu när han blir äldre också? Vet inte vad jag ska göra längre börjar bli extremt jobbigt att inte få sova ordentligt, inatt har jag väl vaknat nästan varje timme -.- Det tar fan på krafterna och allt.. Jag hoppas verkligen att han börjar sova ordentligt nu innan jag går under totalt av sömnbrist... Fast nu har jag ju ändå fått sova ca 13 hela nätter kanske på 9 månader jaa det går ju framåt iaf! Hoppas bara detta var för inatt o att han sover bättre inatt.
Sitter iaf här och lyssnar på regnet och väntar på att han ska vakna till liv o ha mat! Senare idag ska vi bort till Elin för att hjälpa henne o packa upp o så :) nu har dem äntligen flyttat närmre, yeeey!
Ne ska väl starta tvn kanske.

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards