sofiaskoog

Alla inlägg under april 2013

Av Sofia Skoog - 17 april 2013 20:22

Åh vad jag älskar att sitta o kolla på hemnet! Finns massa snygga hus och snygg inredning blev helt förälskad i ett kök innan när jag kollade ett sånt vill jag ha sen ;)
Fast med röda luckor tror jag haha
Ne nu ska jag forts att ligga här i soffan o bara ha de bra.

Love S

Av Sofia Skoog - 17 april 2013 08:44

Pratade nyss med sjukan om min huvudvärk, hon trodde det kunde bero på min dåliga sömn, men blir det inte bättre till måndag ska jag ringa igen! Får väl se vad som händer jag hoppas verkligen det blir bättre för det blrjar bli jobbigt att ha huvudvörk till o från.. Conrad sov iaf hela natten igen o vaknade inte förens vid 6 idag :) hoppas verkligen att det fortsätter så här så jag blir en glad o positiv mamma eller ja person överhuvudtaget :) blir nog att gå bort o hjälpa Elin o packa inför flytten idag! Underbart i helgen flyttae dem närmre hit o då borde vi väl kunna umgås lite oftate haha
Ska snart göra iordning lite frukost till conrad o så ska även jag dricka lite mer kaffe :)

Love S

Av Sofia Skoog - 16 april 2013 16:33

Det var 25 jävla grader när jag gick o hämtade conrad innan, blev helt förvånad nyss var det ju bara 1+ o nu 25+ jaa det går ju framåt iaf :) börjar fundera på om det kanske är glasögon jag behöver ? Hm jaa vi får väl kolla upp det när jag har råd nån gång ;) väntar på att mannen kommer hem men det dröjer väl 1 timme till bläää saknar ju honom o det är jag nog inte ensam om <3

Love S

Av Sofia Skoog - 16 april 2013 13:03

huvud.. Huvudvärken är kvar som vanligt varför har jag huvudvärk för ? Börjar tröttna på detta riktigt ordentligt nu!
Har jag huvudvärk imorgon också ringer jag nog vc, har aldrig haft huvudvärk så här länge :O aja får se när det går över jag hoppas på väldigt snart för det är inget roligt och att ta hand om en galen unge samtidigt gör ju inte saken bättre! Just nu är han hos sin moster och har det bra antar jag, ska dit o hämta han sen när jag är färdig här hemma :D

Kanske lite frisk luft hjälper mot huvudvärken jaa det märker vi!

Love S

Av Sofia Skoog - 16 april 2013 07:15

God morgon ännu en gång, första gången var vid 4 sen runt 5 skulle conrad ha mat blää. Men jag antar att han sov hela natten för en gång skull iaf :) jag hoppas det fortsätter så här det hade vart skönt att äntligen få sova hela nätter varje dag!
Nu dricker jag iaf mitt kaffe o han springer runt i sin gå stol :) hoppas på en lugn dag då jag fortf har lite huvudvärk :/ ska det aldrig släppa helt? Mannen kommer hem senare idag :( låt tiden gå jävla snabbt idag alltså!

Love S

Av Sofia Skoog - 15 april 2013 15:23

Jaa jag börjar fundera på det..
Huvudet värker som vanligt jag är varm o svettas till o från och mår illa :(
Med en halvt galen o gnällig unge blir det ju inte bättre iaf! Så nu får mannen gärna komma hem <3

Av Sofia Skoog - 15 april 2013 07:04

Trött mamma som önskar det gick att sova lite till! Regn ute idag får se om det blir någon promenad eller inte. Idag börjar nya livet alltså, det där med frukosten är ju svårast har jag märkt men idag får det väl bli ägg o bacon kanske med lite ruccola? Visst låter det som en toppen ide! Måste verkligen fixa en lista över bra frukost, får ju inte äta mina knäckebröd jag ätit så länge! Inte ens havregryns gröt :o jaja så äre snart får jag äta det igen ;)
Tv kanalerna la av innan så nu fortsätter jag mitt maraton på gossip girl :)

Love S

Av Sofia Skoog - 14 april 2013 21:47

Haft huvudvärk hela kvällen o det har inte hjälpt med värktablett eller en stunds vila. Hoppas iaf att den är över tills imorgon o att jag får en bra natt nu när huvudet värker! Idag har det inte hänt alls mycket har verkligen haft en slappdag o det vart grymt skönt :) invigde även grillen ikväll o det blev så smarrigt! Får se vad morgon dagen har att erbjuda hoppas på en piggare dag iaf. Nenu ska lillkillen somna ordentligt bara senska jag sova.
Imorgon börjar mitt nya liv :)
Wish me good luck

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards