sofiaskoog

Alla inlägg under april 2013

Av Sofia Skoog - 27 april 2013 22:06

Haft en bra dag idag, började med en tripp till halmstad med Camilla o Ronja där barnmässan inte var alls vad man förväntade sig ganska tråkigt men det blev en snabb runda på eurostop o donken innan hemgång :) när jag kom hem somnade jag på soffan o strax efter jag vaknat kom älskade pappa på besök <3 blev grillat till mat o sen massa spel nu sitter far o mannen o snackar hockey jag får väl sätta mig o kolla tvn för hockey kan jag inte så mycket om ;) bara att hv 71 är bäst!

Love S

Av Sofia Skoog - 27 april 2013 06:19

Underbar natt :) conrad vaknade runt halv 1 annars inget mer om jag inte minns fel, var ganska trött när jag fick gå upp haha aja men han sover fortf lär nog dock vakna snart han har ju ätit runt 20 i den senaste dagarna :)
Idag blir det iaf Halmstad med bästa pattlisa o barnen på barn mässa! Får se om man hittar nått eller så måste iaf packa väskan med mat o flaskor blir nog även att springa in på konsum lite snabbt o köpa en burkmat måste ju faktiskt laga lite ny mat till plutten.
Ne glo väl tvn tills plutten vaknar <3

Love S

Av Sofia Skoog - 26 april 2013 09:27

Klockan är inte ens 10 o jag är så uttråkad, aja hängt upp tvätten iaf ska väl plocka iordning lite här hemma iaf

 o senare baka en kladdkaka får ju fin besök av svärmor och hennes föräldrar sen senare i eftermiddag :)
Var ju där uppe igår o fick lite mat i magen och många skratt, fick även en bra bild på mannen, conrad och Roy :D

helt underbar bild blev det, det blir verkligen att beställa hem ett sådant kort!

Ska ringa försäkringskassan idag med och se till att dem arbetar lite snabbare när det gäller mina pengar.. Tur jag har en underbar man, fast att jag hatar detta! Aja bara hålla alla tummar att jag har jobb direkt efter mammaledigheten så vi slipper krångla med pengar då med, hatar verkligen när jag inte vet hur mycket pengar jag får vill ha ett jobb så jag får en riktig ekonomi och kan börja betala mer så mannen kan spara sina kanske <3 För nu är det banne mig snart min tur att betala en massa och inte han så snälla ge mig ett jobb :D


Älskar min lilla familj, ni är mitt allt <3


Love S


Av Sofia Skoog - 26 april 2013 07:06

Vad ska man göra idag då? Vädret är inte på topp och jag har ju ingen lust att sitta här o glo hela dagen.

Sitter här med mig kaffe iaf o conrad är galen som vanligt underbara morgon helt enkelt <3
Mannen har fört över sina pappa dagar så nu får vi se när dem kommer in, förhoppningsvis snart får nog ringa o prata med dem så det ordnar sig snabbt, behöver ju pengar till resan vore ju inte bra att åka dit utan ett öre för då får jag inte mat på hela veckan och jaa måste bara sitta o glo... Men så äre förhoppningsvis blir allt skit bra höhö

Pratar med min älskade Emelie som vanligt tur jag har någon vän vaken så här dags som kan underhålla mig <3

nej dricka upp mitt kaffe kanske o bara ta det lugnt en stund det behövs


Love S


Av Sofia Skoog - 25 april 2013 08:56

Torsdagen är här o jag har hunnit med en lång promenad och tvätten nu måste jag bara duscha, diska o plocka lite :) ikväll ska vi till svärmor o hälsa på! Svärmors mor o far kommer hit :) ska bli så kul att träffa dem! Hoppas vi har npn bil till sommaren så vi kan åka till dem o hälsa på kanske o sen min farmor o Emelie om vi får komma dit ;) hade vart grymt kul <3
Älskar min lilla familj

Love S

Av Sofia Skoog - 24 april 2013 14:38

Halva veckan har redan gått oj vad dagarna springer iväg! Snart helg igen, topppen o då blir det Halmstad med Conrad, pattis o Ronja <3
Nu är jag red head o håret är kanske 2-3 cm kortare awesoome! Blev nöjd faktiskt :) taack Elin <3
Tar nog mig en cykel tur idag om vädret inte blir dåligare.
Idag står det lax på matlistan muuums med spenat o mannen ska ha potatis ;)
Ska glo lite tv nu o ta det lugnt tills jag ska laga mat!

Love S

Av Sofia Skoog - 23 april 2013 22:10

Ja är det min tur snart att få sova ordentligt ? Jag hoppas verkligen detta, börjar bli riktigt trött o kinkig på detta nu.. Hoppas verkligen att han lär sig att sova snart! Aja mår alla andra bra kvittar det väl hur jag mår har alltid vart så, sånt är livet allt är inte lätt här i världen!
Imorgon ska jag iaf färga o klippa håret, Elin kommer hit o hjälper mig :) får väl hoppas det blir bra. Ne nu ska jag väl vänta på att conrad bestämmer sig för att sova, jag hoppas på snart :)

Love S

Av Sofia Skoog - 23 april 2013 18:49

Godkäll, idag har det inte hänt allt för mycket jag o conrad tog oss en promenad innan o så har jag gjort vanliga hemma sysslor o kollat gossip girl :) Händer väl aldrig nått i detta samhälle o ska det hända nått är det väl jag som måste höra av mig höhö kul jul! Nej men jag överlever väl ett tag till ;)
Händer inte så mycket nu ikväll heller ska kolla runt här på datan lite sen blir det väl mys framför tvn <3
Ska färga mitt hår snart förhoppningsvis till Rött haha jag undrar jag hur det kommer se ut, får se när det blir av o även kanske klippa till det lite ? Jaa jag vet inte hur jag ska göra! Det går iaf hyffsat bra med lchf, äter inte direkt som man ska man har bara sallad till middagen iaf :D Frukosten är lite svår fortfarande då jag älskar knäckebröd och har youghurt :D Men men allt annat undviker jag iaf så gott jag kan! Får se hur länge jag klarar detta, hoppas iaf att det funkar o att jag går ner några kilon, rör ju på mig varje dag också!
Håll nu alla tummar o tår.

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards