sofiaskoog

Alla inlägg under april 2013

Av Sofia Skoog - 13 april 2013 13:57

Är åter här. Conrad är hos sin mormor o moster idag eller jaa iaf tills ikväll :) Måste försöka lära han sova ordentligt i sin egna säng utan att han vaknar nån gång! Vi drog iaf till gislaved och köpte en elgrill så nu ÄNTLIGEN kan vi grilllaaa :D sen blev det lite annat smått o gott! Väl hemma började mannen med maten o det blev köttkorv med potatis o senapssås så jädrans gott :) Får se vad som händer ikväll mannen ska iväg senar på 50 års fest men förhoppningsvis kommer han hem i tid och tjockar sig med mig <3 Måste passa på nu för på måndag börjar en ny vecka och jag ska försöka börja med lchf får väl se hur länge jag överlever xD men förhoppningsvis blir allt skit bra.

Så håll alla tummar o tår för mig nu!

Fyller ju år nästa månad kanske dags att börjar fundera på nått jag önskar mig i födelsedags present av mannen o pappa :D Kanske ska jag ta o färga o klippa mitt hår innan jag fyller år så jag förhoppningsvis är lite snyggare på min dag, jaa vi får väl se :)

Love S

Av Sofia Skoog - 13 april 2013 06:11

Jaha det var den sovmorgonen... verkar vara viktigarr att alla andra får sova men inte jag -.- Jag som verkligen behöver sova o lär väl bli samma inatt med då mannen ska iväg.. Aja är väl skitsamma hur jag mår, ni får ursäkta mig om jag inte är trevlig mot er men att aldrig få sova tar på krafterna :( är så jävla känslig nu för tiden också men men är väl bara att börja leva med det helt enkelt får väl hoppas allt blir bättre snart!!

.....

Av Sofia Skoog - 12 april 2013 11:47

Fick besök innan av Emelie o Gofo, mycket trevligt :) Fick henne att dricka lite latte hon som inte tycker om kaffe fast latten smakar ju inte så mycket kaffe så nu kan hon nog dricka latte när vi dricker kaffe ;) Dem kommer hit ikväll o då blir tacos och den där jädrans star wars haha förhoppnings lite spel beror helt på hur sent filmen slutar!
Ska väl försöka diska snart o kanske hänga upp tvätten men nu sover ju plutten i sitt rum o där står tvättstället så får snällt vänta lite iaf! :) Så jaa disken är väl det som står på listan att göra nu så jag får väl snällt diska lite kanske, jaa får se om jag orkar just nu eller om jag bara vill vara lite extra lat!

Love S

Av Sofia Skoog - 12 april 2013 07:19

Fredag, natten gick hyffsat får se om det blir bättre inatt! Hoppas iaf han lär sig att sova ensam o hela natten snart :)
Idag händer det inte alls mycket, ser ju inte ut som om att det blir fint väder idag heller regnet kommer nog om det inte redan kommit haha men men får hitta på saker här inne ist, har en tvätt igång iaf :)
Fick ett par skit snygga byxer av Emelie igår hon hade skickat med dem med Lina, gamla o snygga byxer haha fucking awesoome Conrad kommer bli så snygg <3 åh vad jag saknar den kvinnan!

Love S

Av Sofia Skoog - 11 april 2013 18:22

Torsdagen är visst redan här veckan har gått ganska snabbt som alla veckor gör!
Hade fin besök innan utav Jana det blev kaffe o muffins och sen promenad :) Annars har det inte hänt så mycket idag.
Har ställt in Conrads säng i hans rum och se om han sover mycket bättre där inne jag hoppas verkligen detta, så jag kan få börja sova ordentligt nån gång :)

Händer inte alls mycket i helgen eller jaa mannen ska förmodligen iväg på 50 års fest men jag stannar hemma med skitungen :D Måste se till att handla en nattlampa till lillskiten nån dag också kanske, jaa det finns mycket att tänka på! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och njuta av lite choklad, måste ju passa på nu innan jag börjar med lchf wish me goooood luck :D


Love S

Av Sofia Skoog - 10 april 2013 14:42

Bakade nyss choklad muffins med blåbär o halllon, muuuums! :) annars har det inte hänt så mycket idag det blev en lång runda imorse blir att laga lite mat sen o kanske slänga in en tvätt. Imorgon kommer Jana på besök känns som om att det var evigheter sen vi sågs så det känns bra :)
Ne ska glo lite tv nu!

Love S

Av Sofia Skoog - 10 april 2013 08:04

Efter att få sova ordentligt nån gång är mycket stor.. Får väl se vad som händer idag blir väl en promenad som vanligt o sen kanske lite kaffe hos milla :) Just nu försöker jag få den trötta o envisa ungen till att sova men lyckas inte så bra. Vet inte vad det är med han på kvällarna har han börjar vakna efter en stund och vara skriker? Tar ett tag att få han lugn det är jävligt jobbigt :/ kanske är det tänder på gång eller kanske drömmer han något ? Jaa jag vet inte, får väl bara hoppas det blir bättre snart.. Nu har han nog snart somnat så jag med kan vila lite :)

Love S

Av Sofia Skoog - 9 april 2013 17:36

Jag kom visst in på dagiset som jag hade som första val så jävla braa :D Nu ska vi bara skriva under och skicka iväg papprena också så vi garanterat har en plats där, toppen!
Åt lite fisk nyss och så fort jag druckit upp mitt kaffe ska jag bege mig ut på en promenad, det behövs verkligen :)
En liten promenad i min ensamhet bara musiken och jag!
Nej ska väl kolla runt här lite innan det är dags att gå ut.

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards