sofiaskoog

Alla inlägg den 20 mars 2013

Av Sofia Skoog - 20 mars 2013 18:43

Så bra med träningen och så, men fan det känns som om att jag kommer bli besviken om inget hänt när jag kämpat så hårt nu dessa dagar! Tänk om jag också hade sån tur att jag med gick ner 3-4 kg på 2 veckor, då skulle jag bli överlycklig.. Tänk att få uppnå mitt mål, helst av allt skulle jag vilja bli så "smal" som jag var i början av vårat förhållande men det är inget jag stressar fram! Kanske skulle ta o börja med biggest loses ? Då går jag ju förhoppningsvis massvis på bara 3 månader haha såg en stund innan på det engelska och gud vad dem ändras på bara 3 månader, men då är det ju verkligen hård träning och äta rätt som gäller och nån hårdträning har jag ju inte tid med direkt, men men så äre det kommer när det kommer. Ja tills nästa unge ligger i magen och växer o gör mig fet igen kanske ? haha det hade ju faktiskt inte förvånat mig!


Nej har iaf ont i kroppen efter all träning så visst tar det lite :D Imorgon ska jag umgås med My, aicha o timothy om han inte är på dagis och sen kommer även Madde o William in, mycket trevligt :) Det blir lunch och stor o liten, toppen!
Men nu ska jag fortsätta att drömma mig bort till solen o varmen så jag slipper frysa hela tiden


Love S

Av Sofia Skoog - 20 mars 2013 07:15

Lill lördag idag o det händer väl inte så mycket som vanligt, ska väl diska o så haha Betalt in lite räkningar eller ja csn räkningen och den ena mobil räkningen så nu är jag fattig igen ;) Men lär bli lika fattig den 26 igen så jag får väl vänja mig helt enkelt! conrad är pigg och springer runt i sin gåstol och välter o river ner massa saker! Han hade visst stängt av spelet för tony igår hhaha xD Jag sa ju att han var där o pillade. Men så kan det gå :) Ska snart ta o slänga in en tvätt o ta undan den rena disken så jag kan diska den andra! Ibland vill jag verkligen ha en diskmaskin det hade vart så mycket bättre då slippa tänka på all disk man måste diska. Så när vi väl flyttar till hur ska jag se till att jag har diskmakin :D Nej ska väl ta tag i mitt liv och göra lite nytta, fast klockan är ju bara 20 över 7 ? fast bäst att ha det gjort så jag kan göra annat sen kanske om jag orkar o vill ;)

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards