sofiaskoog

Alla inlägg under augusti 2012

Av Sofia Skoog - 19 augusti 2012 13:01

Natten har vart som vanligt så det blev en powernap vid 10 efter frukosten!
Känner mig fortfarande trött men det går väl över nångång förhoppningsvis ;) jag o mannen ska testa en ny mat rätt idag med, Italiensk korvgryta får det bli, bara hoppas att det är gott :)
Händer inte så mycket idag annars,
Söndagar är ju tråkiga om något ja usch o fy!
Vet fortf inte hur mkt pengar jag får denna månaden o jag som blev så sugen på att köpa pussel då jag såg mr b tjej lägga pussel! Med pussel kan man ju fördriva tiden om något o det hade ju vart perfekt :) ja de återstår att se hur de blir med det. Väntar även på att vagnen ska komma så vi vet vad vi behöver till den så nu tycker jag det är dags för den att komma!
Ne dags att laga mat.

Love S

Av Sofia Skoog - 18 augusti 2012 14:32

Ja fy vad mätt jag blev men gud så gott det var! Testade nått nytt idag, o de var schweizerrullar med skinka :)
Det kan jag verkligen rekomendera. Nu ska jag ta det lugnt o smälta maten o vila lite för det behöver jag, blev mat över så de ska vi ge till kim :)
Nej vila var de ja ska orka bädda om hela sängen sen ;)

Love S

Av Sofia Skoog - 18 augusti 2012 09:44

O jag är mycket trött! Att inte så sova ordentligt o att ha ont när jag springer upp o ner från sängen varje natt är ingen höjdare just nu! Jag vet att det inte lär bli mkt sömn sen heller men jag går hellre upp om nätterna för att ta hand om bebis!
Idag ska vi iväg o slänga skräp på tippen så vi blir av med det, förmodligen lämna lådorna hos pappa o det hade med vart bra :) sen blir de kanske att åka ut till svärfar en sväng!
Kollar på scooby doo just nu då det inte verkar finnas något annat haha
Vi planerade igår att åka ut till emils stuga om 2 veckor för att bada o fiska m.m ja vi får väl hoppas bebis inte planerat att komma just då! Iofs är jag bara i v37 men vem vet! I värsta fall får jag kanske föda på flotten ;) får väl även hoppas att jag inte har ont så jag kan hänga med för det hade vart riktigt mysigt! :)
Ne nu ska jag fundera lite över om det finns nått mer som ska slängas! Passa på nu när vi har bil o åker dit ;)
Ha en bra regnig dag!

Love S

Av Sofia Skoog - 16 augusti 2012 15:28

Slängt lite skräp idag med hjälp av syster :) sen har de väl icke hänt så mycket mer! Ja dagarna börja gå sakta o det finns icke så mkt att göra! Måste lugna ner mig lite så jag har att göra sen! Kollat ikea katalogen lite o som vanligt fanns det mycket man ville ha haha tur jag icke har pengar. På tal om det, kommer fortf inte in på fk hemsida -.- tycker inte om dem alls ska väl ändå kunna logga in utan massa krångel ?
Så är det! Ska skriva inköp lista också, då vi ska åka o handla mat imorgon, hitta även en matta som t letat efter så ska visa den för han! Så kan vi ta o lägga undan filtarna sen haha
ne dags att börja med maten snart kanske! Biffar har mannen beställt så då får det bli de :)

Love S

Av Sofia Skoog - 15 augusti 2012 14:25

Haft Elin på besök idag, spelade kort och tjötade mycket trevligt var det :D

Nu har hon åkt hem och jag satt mig vid datorn för att kolla lite saker hittat massa saker jag skulle vilja köpa till mannen men jag vet icke! Vet jätte mycket av det som han skulle vilja ha, haha

Ne det återstår att se om jag beställer hem nått eller inte! Nått litet kan jag kanske beställa hem :)
Det är han väl allt värd tycker jag!
Nej nu händer det icke så mycket har inget jag kan göra ? Fixat kartongerna så dem är utplockade och det bara är att åka o slänga vill inte göra så mkt i barn rummet förens allt som inte ska vara där är ute lite onödigt att påbörja nått när allt skräp står där!
Ska kolla min mail och kanske bara kanske beställa hem nått till mannen om jag kan bestämma mig vilket av allt roligt jag ska beställa ;D
Nej nu ska jag kolla mail o så sen får jag se vad jag hittar på!

Love S

Av Sofia Skoog - 14 augusti 2012 09:55

TSitter just nu o dricker lite kaffe för att kunna komma igång med alla måsten! Diska o duscha måste jag göra idag hinner nog även gå till återvinings centralen med skräp! Drar till bredaryd sen för att dricka kaffe med Kalle o Sofie :) så länge sen jag träffa dem, så det ska bli mycket trevligt! Passa på innan kalle flyttar. Ne återstår att se vad jag hinner med :)

Love S

Av Sofia Skoog - 13 augusti 2012 15:51

Haft besök av frida idag :) tjata lite o spelade maxi yatzy, mycket trevligt!
Lyckades komma in på försäkringskassan äntligen men dem har ännu inte beslutat om jag får pengar denna månaden!! Jag blir galen hur tänker dem? Ja det återstår väl att ser hur det blir, hoppas verkligen jag får pengar hade vart bra o ha det nu innan bebis o allt!
Jaja det återstår att se men nu ska jag fixa mat så mannen får mat på bordet när han kommer hem :)

Love S

Av Sofia Skoog - 12 augusti 2012 15:54

IIdag har det hänt endel! Slängde in en tvätt när jag vaknade sen tog jag disken och städade köket :) Dödade bananflugor med ajax så nu är det inte många kvar förhoppningsvis kanske nån enstaka men nu har jag nytt medel mot dem! Hoppas dem försvinner helt trött på dem nu! Mamma o syster var här på besök innan o det blev kaffe o fika, fick även lite kläder till bebis :) aldrig fel det. Nu sitter jag o väntar på att mannen ska komma hem, återstår att de när det blir helt enkelt är lite hungrig haha
Ne man kanske ska titta på handbollen?

Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards