sofiaskoog

Alla inlägg den 25 juni 2012

Av Sofia Skoog - 25 juni 2012 12:45

Helgen har varit mycket bra och trevlig!
I fredags var vi hos Emil och firade några styckna, det blev kubb, grillning, spel och massa prat!

Lördagen så var vi bjudna på mat hos mamma som B hade lagat o det blev stek med nypotatis sallad o sås, o det var så gott! Efter vi vart hos mamma så gick vi hem och där blev det film o mys med mannen alltså en mycket trevlig lördag :)

Frida skulle komma på lördagen men det blev aldrig av så söndagen spenderade jag tillsammans med henne först i gnosjö sen drog vi till gislaved för att vi tänkte ta en fika men det var stängt så vi drog hem hit och gick på fiket här och satt där o myste tills hon skulle åka hem! :) Det var mycket trevligt!


Idag var jag inne i Gislaved, trodde jag skulle arbeta men pratade med cheferna och fick även mitt schema!

Var inte så mycket tider men det kanske blir mer! Det visste dem inte men men det är bättre än inget, så imorgon ska jag in och göra min första arbetsdag och träffa två av mina brukare, det ska bli mycket trevligt! Sen jobbar jag några timmar i helgen!

Berättade vem min svärmor var, ifall det var så att jag inte kunde prata med henne om jobbet ( tystnadsplikten är sträng) ;)  och de tyckte dem var jätte roligt och när dem fick reda på att hon var min svärmor så grattade dem mig för bebisen, och sa att E var jätte glad, helt överlycklig över att hon ska bli farmor haha! Det är ju bra det att hon är lycklig :) Hon var så tvungen att skryta om det för sina arbetskamrater och det förstår jag det, fast hon är mycket duktig för dem sa att det var inte så länge sen hon berättade det o att hålla detta inne så länge är grymt jobbat av henne! :)

Men nu vet ju alla om det så det kvittar ju om det kommer ut! ;)


Men men var även o köpte ett paraply för det behöver jag nu när det regnar, sen pratade jag med försäkringskassan om mammapenning och ja som det ser ut nu så får jag inga pengar i Juli! Och jag tror jag dör, pratade med mannen om det och han ska hjälpa mig med Juli månad så jag slipper vara orolig över det o de känns bra!
Har ju räkningar som ska betalas, ska till min kära farmor och överleva utöver det också men det fixar sig! Jag får se till att betala mer än annan månad! :)
Ska även se om jag hittar nått som kan säljas på loppis sidorna på fb så kanske jag tjänar lite extra pengar på det sättet! Det återstår och ser, Men nu ska jag ta o diska lite och ta fram maten som vi ska ha ikväll!
Ha de bra gott folk!

Love S



Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards