sofiaskoog

Alla inlägg den 14 juni 2012

Av Sofia Skoog - 14 juni 2012 19:59

Har länge velat ha ett linne från hm men inte funnits i lagret när jag kollat men nu fanns det de så nu är jag lycklig!
La till en del i köplistan men det var vänte tid i 1-2 månader på vissa ? Onödigt att köpa då! Så jag beställde påslakansett ist :) Awesome nytt linne och nya påslakan, har ett likadant linne fast i blått men ville ha det i vitt! Kommer bild på det i slutet av inlägget :D

Hittade även den långa internet sladden så nu kan jag sitta vid datan o blogga när jag vill slipper låna mannens data hela tiden! :)


Pratar med bästa Emelie på chatten som vanligt!      alltid lika trevligt <3 Nu återstår det o se om jag verkligen kan åka upp till henne efter midsommar det vore Awesoome för jag saknar henne jätte mycket! Så tråkigt att vi bor typ 100 mil ifrån varandra :/ Men men när vi väl ses så tar vi vara på tiden!

Sitter o kollar på Nördar som söker kärlek haha!
Ja gud ja det finns gott om konstiga människor men det är väll tur att dem kan roa andra!

Fanns inget varm vatten i duschen innan så jag får vänta med att duscha tills imorgon, sånt är så störande när man verkligen vill duscha!


Men nu får ni ha en fortsatt trevlig afton!

Love S

Av Sofia Skoog - 14 juni 2012 15:31

Ja idag är det 99 dagar kvar tills bebis är beräknad! Äntligen är jag nere på två siffrigt :)

Hoppas denna sommarn går fort så jag får gosa med bebis!


Idag har jag hunnit med en del! :)
Vikt ihop tvätten, sen tog jag mig en promenad till Elin där jag bjöd på Dammsugare och hon på kaffe och sen klippte hon till mig också! :) Så nu är mitt hår inte lika långt längre! Tack Elin :) Alltid lika trevligt att umgås med E.

När jag kom hem så skickade jag in ansökan om mammapenning så nu hoppas jag dem är snabba där borta så jag kan få dem i Juli :D För då har jag råd att åka iväg o hitta på saker, slippa sitta hemma hela sommarn för då lär den ju inte gå snabbt. Betalade även räkningar som jag fått hem! Så nu jävlar slipper jag tänka på det.

Snart blir det till att diska och laga mat! Väntar dock en stund till eftersom mannen inte är hemma fören vid 5, trodde han i allafall.


Hittat vagn o så som vi vill ha! :) Billigt och bra! Bara vagnen och bilbarnstolen är Godkänd så kvittar det väll hur den ser ut tycker jag! Behöver ingen modernjävel, bara onödigt tycker jag haha.

Får väll se vad resten av dagen har att erbjuda, ta det lugnt kanske ? har ju evigheter på mig att städa lägenheten m.m så jag kan ju ta det i lugn o ro, här behövs det inte stressas fram. :)
Men nu ska jag sätta mig o titta lite på tv innan det är dags att diska och laga mat!
Vill bara säga att jag ÄLSKAR när bebis är igång inne i magen :) Det är så häftigt att se när magen rör sig när bebis sparkar! :) Gud vad jag längtar tills h*n kommer ut!


Ha de bra!
Love S

Presentation


Bor tillsammans med min Sambo i en liten håla i Sverige! Den 20/9-2012 kom vår lilla son Conrad till världen

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om min blogg ?
 Bra
 Dålig
 Skulle kunna bli mycket bättre

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards